KOCAELİ / GEBZE - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında başlatılan 'Hayat Boyu Öğrenme Kurumları, Geleceğimiz Olan Çocuklarımızla Buluşuyor' projesi kapsamında Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü koordinesinde başlatılan proje kapsamında, 'Minik Eller Büyük Hayaller' temalı etkinliklerde çocuklar eğlenerek öğreniyor. 22-26 Nisan haftasında okulumuzda kültürel etkinlikler kapsamında öğrencilerimiz Ardahan yöresine ait halk oyununu oynayıp kültürümüzü yakından  tanıma fırsat buldular.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabülü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla okulumuz sınıf öğretmenlerinden Osman KORAN’ın organize ettiği öğrencilerimiz arasında gerçekleştirdiğimiz İstiklal Marşı’nı ezberden güzel okuma yarışmasıyapıldı.